90+ PROTEIN

990 рсд5.200 рсд

90+ PROTEIN (izolat soje 93% – za vegetarijance i definiciju)

Шифра производа: - Категорија:

90+ PROTEIN (izolat soje 93% – za vegetarijance i definiciju)

Šta sadrži?
90-PLUS je proizveden od najkvalitetnijeg uvoznog izolata soje sa 100% iskoristljivosti aminokiselina, i sa skoro 20% sadržaja glutamina (izuzetno važne aminokiseline koja sprečava razgradnju mišićnog tkiva i jača imuni sistem). 90-PLUS sadrži sve esencijalne aminokiseline, vitamine i minerale. Prijatnog je ukusa i lako je svarljiv.

Namena:
90-PLUS je prirodni visokoproteinski proizvod (do 95% belančevina) namenjen vrhunskim sportistima i pojedincima koji teže razvoju čiste mišićne mase i u čijoj ishrani su povećani zahtevi za unosom proteina. Preporučujemo ga bodi-bilderima u fazi priprema za takmičenje, kada se teži postizanju maksimalne izražajnosti muskulature.
90-PLUS svoju primenu treba da nađe i u fazi rada na povećanju mišićne mase, jer će se njegovim korišćenjem najlakše obezbediti neophodan unos od 2-3 grama belančevina po kilogramu telesne težine dnevno, koliko je neophodno za brzo i efikasno povećanje obima mišića.

Način upotrebe:
U periodu takmičarskih priprema 90-PLUS uzimati 3-5 puta dnevno i to tako što ćete 3 jelovne kašike proteina izmešati najpre u manjoj količini vode da bi se dobila kaša, a zatim, uz mešanje, dodati ostatak tečnosti. Pri radu na povećanju mišićne mase 90-PLUS uzimati nakon treninga i pre spavanja.

Pakovanje

0,3 kg, 1 kg, 3 kg

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „90+ PROTEIN“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top