BIG protein

520 рсд6.950 рсд

BIG protein (voćne arome + vanila)

Шифра производа: - Категорија:

BIG protein (voćne arome + vanila)

Šta sadrži?

Slava i uspeh u bodi-bildingu rezervisani su za najupornije, najsnažnije, elitne pojedince koji svoje telo svakodnevno sistematski i stručno podvrgavaju maksimalnom naprezanju pri savlađivanju tona i tona tereta. Međutim, ti za uspeh predodređeni pojedinci su i dovoljno mudri da znaju da je njihovom telu neophodna zdrava i jaka hrana, koja će efikasno nadoknaditi svu napornim treninzima iscrpljenu energiju i koja će ih najbrže dovesti do uspeha za koji su i predodređeni. Imajući to u vidu, kreiran je BIG, megakalorijska mešavina proteina, vitamina, aminokiselina, enzima, minerala i ostalih hranljivih sastojaka, neophodnih za brzo povećanje telesne težine i mišićne mase. Zbog svog sastava BIG predstavlja više od izvora neophodnih kalorija. On je koncentrovan, zdrav i ukusan hranljivi napitak, dokazan na najvećim šampionima današnjice.

Za pripremanje BIG napitka izmešajte dve pune jelovne kašike praha u 250 ml punomasnog mleka. Preporučljiv dnevni unos BIG napitka iznosi 5 ovako spremljenih obroka (1400 ekstra kalorija).

Za još veći unos kalorija dodajte BIG napitku sušeno voće, banane, orahe, med, sladoled i slično i dobro promešajte u mikseru.

BIG možete mešati sa vodom ili obranim mlekom ukoliko želite da smanjite njegovu kalorijsku vrednost.

Pakovanje

0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg, 2,5 kg, 4 kg, 7 kg

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „BIG protein“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top